X
Geen gegevens gevonden

Uit onderzoek blijkt dat werknemers in de vleeswarensector tevreden zijn over de arbeidsvoorwaarden. Met name over het salaris is iedereen goed te spreken.
 
Op dit moment werken sociale partners gezamenlijk aan verdere modernisering van de arbeidsvoorwaarden. Het ouderenbeleid leggen we onder de loep en de mogelijkheden voor de combinatie van arbeid en zorg worden verder verruimd. Naast collectieve arbeidsvoorwaarden (CAO) kent de vleeswarensector ook een verplichte pensioenregeling, een scholingsfonds, een ANW-hiaatverzekering en een WGA-hiaatverzekering.

We zitten echter niet stil en werken voortvarend aan verdere modernisering van de arbeidsvoorwaarden. Zo wordt het ouderenbeleid onder de loep genomen en worden de mogelijkheden voor de combinatie van arbeid en zorg verder verruimd.

De pensioenregeling is per per 1 januari 2006 veranderd. Meer informatie is te vinden op www.vlep.nl. Werknemers met vragen over de arbeidsvoorwaarden kunnen terecht bij de eigen personeelsfunctionaris. Daarnaast kunnen ze een beroep doen op het sociaal-secretariaat van de vleeswarensector bij de VNV in Zoetermeer. Dit geldt ook voor werkgevers en mensen die een baan in de vleeswarensector zoeken.

Actueel
  • 25-01-2016  |

    Premiepercentages VLEP

    Op 24 december 2015 zijn de premiepercentages voor 2016 van VLEP bekend gemaakt op de website van VLEP. Op basis van afspraken tussen Cao-partijen in de Vleeswarenindustrie, gemaakt in de zomer van 2015, gaat het werknemersdeel van de premie voor de sector
« 1 2 2/2 (26)
FAQ
Geen gegevens gevonden
Publicaties
Geen gegevens gevonden
Links
Geen gegevens gevonden
ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer