X

Pensioenfonds VLEP krijgt andere uitvoerder

28-08-2017  |

AZL wordt nieuwe uitvoerder van VLEP

Met ingang van 1 januari 2018 is AZL de nieuwe uitvoerder van ons pensioenfonds. Pensioenfonds VLEP moest op zoek naar een nieuwe uitvoerder omdat de huidige uitvoerder Syntrus Achmea Pensioenbeheer de dienstverlening aan de bedrijfstakpensioenfondsen stopt. Actor neemt voor VLEP de taken op het gebied van de bestuursondersteuning over van Syntrus. Alle betrokken partijen spannen zich in om de transitie goed te laten verlopen. VLEP informeert werkgevers en werknemers persoonlijk over alle belangrijke zaken die te maken hebben met deze overgang.

John Klijn, voorzitter van VLEP: "We zochten een uitvoerder die goed paste bij ons fonds. Na een zorgvuldig traject kwam AZL als meest geschikte leverancier voor de uitvoering uit de bus." Voor de bestuursondersteuning heeft VLEP per 1 september a.s. gekozen voor Actor.

Pensioenfonds VLEP moest op zoek naar een nieuwe uitvoerder omdat de huidige uitvoerder Syntrus Achmea Pensioenbeheer aangaf met zijn dienstverlening aan de bedrijfstakpensioenfondsen te stoppen. Alle betrokken partijen (AZL, Actor, VLEP en Syntrus Achmea Pensioenbeheer) spannen zich in om de transitie succesvol te laten verlopen, zodat er een soepele overgang voor deelnemers en werkgevers plaatsvindt.

Bent u werkgever of deelnemer in onze branche? Dan wordt u uiteraard persoonlijk geïnformeerd over alle belangrijke zaken die te maken hebben met deze overgang.

Wat is AZL?

AZL is een van de grotere pensioenuitvoeringsorganisaties in Nederland en voert de administratie voor bijna 1 miljoen deelnemers. AZL biedt pensioenfondsen een full range aan pensioenoplossingen en focust op continuïteit in collectieve pensioenen en een sterke verbinding met haar klanten, de pensioenfondsen. Een uitstekende, flexibele pensioenadministratie is de basis voor onze dienstverlening AZL werkt vanuit Heerlen en Utrecht. Zie voor meer informatie www.azl.eu.

Wat is VLEP?

Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor Vlees, Vleeswaren, Gemaksvoeding en Pluimveevlees verzorgt voor zo’n 23.000 deelnemers en bijna 1.200 werkgevers de pensioenen. Het belegd vermogen bedraagt ruim 2,5 miljard euro.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer