Subsidie voor RVU/Zwaar werk en duurzame inzetbaarheid eindigt op 31 december 2025
Het project Fit voor Vlees & Vleeswaren loopt af op 31 december 2025. Met dit project kunt u gebruik maken van de... lees meer »
Het project Fit voor Vlees & Vleeswaren loopt af op 31 december 2025. Met dit project kunt u gebruik maken van de... lees meer »
De sociale partners in de Vleeswarenindustrie hebben besloten om de huidige RVU regeling, die afloopt op 31 december... lees meer »
De vleeswarensector staat onder grote druk. Klantvraag schommelt per week, productvarianten nemen toe, goede medewerkers... lees meer »
Deze regeling heeft als doel innovatie te stimuleren bij (food)bedrijven in het mkb. Er kan tot €20.000,- subsidie worden aangevraagd voor projecten gericht op het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoek ter voorbereiding op de ontwikkeling van een innovatief product, innovatief productieproces of innovatieve dienst. Het betreft onderzoek en analyse van het technisch en economisch potentieel van de innovatie, met als doel de besluitvorming te ondersteunen. Als concrete activiteiten kunt u denken aan literatuuronderzoek, octrooionderzoek, inventarisatie van beschikbare technologie en potentiële partners, marktverkenning en concurrentieanalyse. Voor meer informatie klikt u hier.