X

Functie- of ontwikkelingsgerichte opleiding mogelijk tot 1 febr. 2021

16-07-2020  |

De zomervakanties staan voor de deur en u wilt misschien even niet aan school of een opleiding denken en gaan genieten van uw welverdiende rust. Toch wijs ik u graag op de mogelijkheid om na uw vakantie eventueel een opleiding te starten. Sociale Partners in de Vleeswarenindustrie hebben het wederom mogelijk gemaakt in de huidige cao (looptijd 1 febr.2019 tot 1 febr.2021) om een functie- of ontwikkelingsgerichte opleiding te volgen. Het opleidingsbudget voor het volgen van een dergelijke opleiding is gemaximeerd op € 4000,- en stelt u in staat uw positie te verbeteren op de arbeidsmarkt, alsmede het duurzaam vergroten van uw kansen op de arbeidsmarkt. 

Het aanvragen van deze subsidie geschiedt op uw initiatief, er is dus vooraf geen toestemming van uw werkgever nodig, over de vergoeding van tijd e.d. maakt u wel afspraken met uw werkgever. Let op, dat er per bedrijf een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Hoe het allemaal precies in elkaar steekt, leest u hier. Voor de volledige en overige subsidiemogelijkheden klikt u hier

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer