Subsidie voor RVU/Zwaar werk en duurzame inzetbaarheid eindigt op 31 december 2025
Het project Fit voor Vlees & Vleeswaren loopt af op 31 december 2025. Met dit project kunt u gebruik maken van de... lees meer »
Het project Fit voor Vlees & Vleeswaren loopt af op 31 december 2025. Met dit project kunt u gebruik maken van de... lees meer »
De sociale partners in de Vleeswarenindustrie hebben besloten om de huidige RVU regeling, die afloopt op 31 december... lees meer »
De vleeswarensector staat onder grote druk. Klantvraag schommelt per week, productvarianten nemen toe, goede medewerkers... lees meer »
Innoveren belangrijk? Noodzakelijk!
De wereld verandert in een hoog tempo. Ook in de Vleessector en de Vleeswarenindustrie hebben we met nieuwe ontwikkelingen te maken. Veranderingen in techniek en de vraag van de consument beïnvloeden vraag en aanbod. Hoe gaan wij als sectoren met deze veranderingen mee? En welke uitdagingen staan ons in de toekomst te wachten? Steeds meer organisaties innoveren. Maar hoe maak je innovatie tot een succes? Tijdens onderstaand SOL event wordt hierbij stilgestaan en gaat men samen op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen.
Op 22 september 13:30 - 17:30 uur te Woerden organiseert de Stichting Ontwikkelingsfonds en Levensmiddelenindustrie, kosteloos, het SOL event ‘Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek’.
Meer weten? Hier treft u de volledige uitnodiging aan en kunt u zich ook aanmelden.