X

Duurzame inzetbaarheid is werken aan de toekomst van morgen!

19-07-2023  |

De ontwikkelingen in onze sector volgen elkaar razendsnel op. Dit heeft invloed op onze bedrijfsvoering. We merken dat onze medewerkers ouder worden en het steeds lastiger is om nieuwe jonge vakkrachten aan ons te binden. Door de toenemende vergrijzing van ons personeelbestand en het gebrek aan nieuw talent is het steeds belangrijker om aan de inzetbaarheid van onze mensen te werken!

Sociale partners binnen de Vleeswarenindustrie hebben in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken een programma ontwikkeld dat erop gericht is om iedereen binnen de sector vitaal, vaardig en wendbaar te houden, dat loopt tot en met mei 2024. 
Dit programma heet: Fit voor Vleeswaren.

Dit programma bestaat uit verschillende programma-lijnen zoals onderzoek naar eentonig werk, bieden van financieel advies voor medewerkers die 3 jaar voor de AOW-gerechtigde leeftijd zitten. Daarnaast is er ook ruimte voor 10 kosteloze pilots om werk te maken van de inzetbaarheid van uw mensen door te werken aan leren en ontwikkelen op de werkvloer, teamleren en leiderschapsontwikkeling. 

Graag komen onze kwartiermakers Hans De Mooij, Marleen Heil en Geke Wichems met u in contact om u verder te helpen om uw organisatie klaar te maken voor de toekomst!

Klik hier  voor de flyer met meer informatie.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer